درباره نشریه

در راستای تحقیق، بررسی و اشاعه یافته‌های مربوط به ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، جغرافیایی و سیاسی موضوعات مربوط به روستا و توسعه روستایی و به منظور استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی محققان سراسر کشور، ضرورت انتشار فصلنامه روستا و توسعه در مرکز تحقیقات و بررسی مسائل روستایی سابق مورد تأیید و تأکید قرار گرفت. پس از انتشار 6 شماره طی سال‌های 1366 تا 1373، مجوزهای لازم در سال 1376 اخذ شد و در همان سال، اولین شماره به صورت رسمی منتشر گردید. فصلنامه روستا و توسعه به استناد نامه شماره 3/7233 مورخ 1384/12/24 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور به درجه علمی - پژوهشی ارتقاء یافت و در سال 1387 موفق به اخذ رتبه نشریه برتر در نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر بر اساس ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام شد. فصلنامه در پایگاه مذکور (ISC)، پایگاه‌ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری (RICeST)، بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) و چندین پایگاه بین‌المللی نمایه شده است. این فصلنامه از ابتدای سال 1389 با مدیریت مؤسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

مخاطبان فصلنامه عبارت‌اند از: سیاستگذاران و برنامه‌ریزان توسعه روستایی، مجریان پروژه‌های توسعه روستایی، استادان و دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی و اقتصاد، و پژوهشگرانی که در زمینه مسائل اجتماعی و اقتصادی روستاها فعالیت می‌کنند.

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

روستا و توسعه نشریه‌ای علمی با دسترسی آزاد است و فایل pdf مقالات به صورت رایگان قابل دانلود می‌باشد.

open access