کلیدواژه‌ها = امنیت غذایی
علل ایجاد ضایعات در زنجیره تأمین سبزیجات برگی در استان کرمانشاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مرداد 1402

10.30490/rvt.2023.361267.1510

مصطفی مرادی؛ حسین شعبانعلی فمی؛ علی اکبر براتی؛ رضا صالحی محمدی


عوامل مؤثر بر دسترسی خانوارهای روستایی به غذا در دهستان شاوور

دوره 26، شماره 1، تیر 1402، صفحه 49-74

10.30490/rvt.2022.355707.1390

جاسم گلابی فر؛ علی اکبر براتی؛ خلیل کلانتری


چالش‌های امنیت غذایی در میان خانوارهای روستایی استان بوشهر

دوره 25، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 139-162

10.30490/rvt.2022.355248.1377

فرشاد رزم آور؛ عباس عبدشاهی؛ مسلم سواری؛ پرویز بیات


تحلیل سبد مصرفی مواد غذایی خانوارهای روستایی ایران

دوره 23، شماره 3، آذر 1399، صفحه 127-151

10.30490/rvt.2021.343078.1227

افشین امجدی؛ الهام باریکانی


تعیین سبد بهینه غذایی گروه‌های مختلف درآمدی در مناطق روستایی با استفاده از مدل برنامه‌ریزی آرمانی وزنی

دوره 20، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 77-101

10.30490/rvt.2017.59488

عاطفه ناساری؛ علی کرامت زاده؛ فرهاد شیرانی بیدآبادی؛ رامتین جولایی


بررسی وضعیت امنیت غذایی با استفاده از شاخص تنوع غذایی: مطالعه موردی مناطق روستایی شهرستان مرودشت، استان فارس

دوره 18، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 17-35

10.30490/rvt.2016.59444

مریم تنهایی؛ ابراهیم زارع؛ فرهاد شیرانی بیدآبادی؛ رامتین جولایی